Linnuliha retseptid

Tatra-kanahakklihahautis 

100 rooga, 13. mai 2010, 14:22
Tatra-kanahakklihahautis Jaan Heinmaa
Kerge roog neile, kes tatrapudrust lugu peavad. Tatra võid juba varem pehmeks keeta, siis valmib toit kiiremini.

Kogus: neljale

Koostisosad
3 dl Tatar
6 dl vesi
2 tk Porgand
1 tk Sibul
400 g kanahakkliha
1 sl Õli
2 tk Tomat
sool, pipar
hakitud värske petersell

Valmistamine
Pane pestud tatar veega tulele, keeda pehmeks ja maitsesta soolaga.
Vajadusel lisa keemise ajal vett. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, koori ja haki sibul. Pruunista porgandit, sibulat ja hakkliha pannil õlis 3–4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3–4 minutit. Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 10 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Puista üle hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee