Taimetoidu retseptid

Suvikõrvitsanuudlid 

Rain Käärst, 26. august 2009, 09:37
SuvikõrvitsanuudlidFoto: Priit Palomets
Hõlpsa vaevaga valmiv toit, mis on saanud oma nime selle järgi, et suvikõrvitsad on lõigatud nuudlisarnasteks tükikesteks. Samuti peab neid nagu pastatooteid keetma al dente ehk mitte päris pehmeks.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 kg Suvikõrvits
1 sl Või
1 sl Sibul (hakitud)
1 tl Küüslauk (hakitud)
0.5 tl purustatud must pipar
0.5 sidrunist sidrunist pressitud mahl
1 dl köögiviljapuljong

Valmistamine
Lõika suvikõrvits pikuti 5 mm paksusteks viiludeks, need omakorda peenteks ribadeks. Sulata potis või ning kuumuta selles mõni minut küüslauku ja sibulat. Lisa suvikõrvitsanuudlid, sidrunimahl, must pipar ja köögiviljapuljong. Aseta potile kaas peale ning kuumuta veel 2–3 minutit. Kurna ja serveeri, soovi korral kaunista hakitud peterselliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee