Lihatoidu retseptid
26. august 2009, 16:29

Kartuli-juustu-vorstipakid

Kogus: ühele

Koostisosad
16 tk väikesed (värsked) kartulid
8 tk grillvorstikesed
200 g Sulatatud juust
1 peotäis Murulauk (hakitud)
0.5 tl Purustatud pipar

Valmistamine
Lõika kooritud kartulid sektoriteks ja jaga neljale 30x30 cm suurusele kahekordselt võetud fooliumitükile. Mikserda toasooja sulatatud juustu hulka pipar ja suurem osa peenestatud murulaugust.Tõsta segu kuhjakestena kartulitele ja määri kuuma vette kastetud suure noa teraga laiali. Lõika vorstid diagonaalselt viiludeks ja lao need juustukihile. Tõsta fooliumi servad üles ja keera vint peale. Küpseta 200° juures 30 minutit. Serveerimisel riputa pakkide sisule murulauku.