Lihatoidu retseptid

Kartuli-juustu-vorstipakid 

Toidutare, 26. august 2009, 16:29

Kogus: ühele

Koostisosad
16 tk väikesed (värsked) kartulid
8 tk grillvorstikesed
200 g Sulatatud juust
1 peotäis Murulauk (hakitud)
0.5 tl Purustatud pipar

Valmistamine
Lõika kooritud kartulid sektoriteks ja jaga neljale 30x30 cm suurusele kahekordselt võetud fooliumitükile. Mikserda toasooja sulatatud juustu hulka pipar ja suurem osa peenestatud murulaugust.Tõsta segu kuhjakestena kartulitele ja määri kuuma vette kastetud suure noa teraga laiali. Lõika vorstid diagonaalselt viiludeks ja lao need juustukihile. Tõsta fooliumi servad üles ja keera vint peale. Küpseta 200° juures 30 minutit. Serveerimisel riputa pakkide sisule murulauku.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee