Lõunasöögi retseptid

Tervislik rosolje kodujuustuga 

Toidutare, 24. august 2009, 07:35
Tervislik rosolje kodujuustuga Jaan Heinmaa
Vana hea rosolje tervislikum variant, kus hapukooremajoneesikastme asemel on kodujuust ja tsipake oliiviõli. Retseptis liha puudub, aga soovi korral võib alati lisada head vorsti, sinki või praeliha. Ilma lihata sobib nii iseseisva roana kui ka mõne mõnusa šnitsli või prae kõrvale.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 30 minutit maitsestumiseks

Koostisosad
4 tk väiksed keedupeedid
4 tk koorega keedetud kartulid
3 tk Õun
4 tk Marineeritud kurk
1 pakk (220g) suitsumaitseline heeringas
350 g Kodujuust
2 sl Oliiviõli
sool, pipar

Valmistamine
Koori ja lõika keedupeet ja kartul viiludeks, siis tükelda väikesteks kangideks. Samuti lõika kangideks õun, kurk ja heeringas. Sega kausis läbi, lisa oliiviõli ja sool-pipar ning sega veel. Seejärel lisa kodujuust, sega ja lase külmkapis umbes pool tundi maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee