Küpsetised

Lahtine kukeseenepirukas 

Angelica Udeküll, 17. august 2009, 07:47
Lahtine kukeseenepirukasFoto: Daisy Lappard
Pirukat võid teha ka struudlina: keera täidisega tainas rulli ja määri pealt munaga

Kogus: neljale

Koostisosad
130 g Kukeseened
1 sl Või
60 g Porrulauk
1 tk Sibul
2 sl Valge vein
60 g Kitsejuust (pehme)
1 sl Hakitud petersellilehed
Tüümian
250 g Lehttainas

Valmistamine
  1. Puhasta ja haki kukeseened, sibul ja porru.  2. Sulata pannil või ja prae selles hakitud toiduained.  3. Lisa vein ja kuumuta, kuni vedelik aurustub poole võrra.  4. Lisa kitsejuust, maitsesta segu soola ja pipraga. Lisa massi hulka hakitud petersell ja tüümian.  5. Rulli lehttainas pannil õhemaks ja tõsta keskele täidis.  6. Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit.Kui kukeseened annavad palju mahla välja, ei ole veini vaja lisada. Veini pane siis, kui seened kipuvad kuivaks jääma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee