Hommikusöögi retseptid

Juustuomlett seentega 

Toidutare, 29. august 2008, 12:15
Klassikaline kreemjas juustuomlett maitseb hästi koos sooja vürtsika šampinjonisalatiga. Kõrvale paku värsket tomatit ja võileiba

Kogus: neljale

Koostisosad
8 tk Muna
1 dl Vesi
0.5 tl Sool
Must pipar
2 sl Või
2 dl Riivjuust
Murulauk (hakitud)
ŠAMPINJONISALAT
500 g Šampinjonid
1 sl Või
1 tk väike punane tšillipipar
0.5 tl Sool
Must pipar
0.5 potti Värske koriander

Valmistamine
Poolita šampinjonid ja pruunista võis. Poolita ka tšillipipar, lõika peenteks ribadeks ning lisa pannile. Kuumuta hetke ja maitsesta soola-pipraga. Vahetult peale serveerimist sega salati hulka tükeldatud koriandrilehed.Omleti valmistamiseks klopi lahti munad, sega juurde vesi, sool ja pipar. Kuumuta pool võist pannil ja vala sinna pool munasegust. Tõsta omletti küpsetamise ajal puulabidaga ettevaatlikult põhjast, et peal olev vedelik saaks alla voolata. Puista üle poole riivjuustu ja murulauguga, keera üks omletipool teise peale. Tõsta valmis roog taldrikule. Valmista samamoodi teine omlett.Jaga mõlemad pooleks, serveeri šampinjonisalati ja tomatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee