Juustuomlett seentega
Kogus: neljale
Koostisosad
8 tk Muna
1 dl Vesi
0.5 tl Sool
Must pipar
2 sl Või
2 dl Riivjuust
Murulauk (hakitud)
ŠAMPINJONISALAT
500 g Šampinjonid
1 sl Või
1 tk väike punane tšillipipar
0.5 tl Sool
Must pipar
0.5 potti Värske koriander
Valmistamine
Poolita šampinjonid ja pruunista võis. Poolita ka tšillipipar, lõika peenteks ribadeks ning lisa pannile. Kuumuta hetke ja maitsesta soola-pipraga. Vahetult peale serveerimist sega salati hulka tükeldatud koriandrilehed.Omleti valmistamiseks klopi lahti munad, sega juurde vesi, sool ja pipar. Kuumuta pool võist pannil ja vala sinna pool munasegust. Tõsta omletti küpsetamise ajal puulabidaga ettevaatlikult põhjast, et peal olev vedelik saaks alla voolata. Puista üle poole riivjuustu ja murulauguga, keera üks omletipool teise peale. Tõsta valmis roog taldrikule. Valmista samamoodi teine omlett.Jaga mõlemad pooleks, serveeri šampinjonisalati ja tomatiga.
Kommentaarid (0)