Kirju koerFoto: Jaan Heinmaa
Nädala kook
29. august 2008, 09:00

Kirju Koer

Kook läheb seistes aina paremaks, nii et võimalusel varu kannatust – ootamine on seda väärt!

Koostisosad
2 pakki (a 180g) Eestimaised küpsised (vanilje- või kohvi-)
250 g Marmelaad (kuubikud)
1 dl Rosinad
3 sl Kakaopulber
150 g Või
200 g Kondenspiim suhkruga

Valmistamine
Pudista küpsised käte vahel tükkideks. Sega kausis küpsised, marmelaadikuubikud, rosinad ja kakaopulber. Sulata kastrulis või. Lisa kondenspiim ja sega läbi. Vala segu küpsisesegule ja sega ühtlaseks. Mätsi segu küpsetuspaberil vorstikujuliseks ja keera paberisse. Lase seista külmikus vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Lõika viiludeks.
Kogustest valmib 15 lõiku.