Kiudainerikkad toidud

Suvine marjasalat 

Angelica Udeküll, 28. august 2008, 07:25
Suvine marjasalatFoto: Daisy Lappard
Suhkrusiirup muudab tikrikoored pehmemaks, seetõttu tasub tikreid siirupis leotada ka teiste roogade puhul, kus pelgad haput ja kõva koort.

Kogus: kahele

Koostisosad
200 g Värsked marjad (tikrid, mustikad, sõstrad, vaarikad)
150 g Vesi
50 g Suhkur
2 tk Tähtaniis
300 g sojakohupiimakreem

Valmistamine
1. Keeda suhkrust ja veest siirup, kuhu lisa ka kaks tähtaniisi.
2. Puhasta tikrid sabadest ja vala kuum siirup tikritele. Lase segul maha jahtuda.
3. Aseta kausi põhja siirupis ligunenud tikrid ja nende peale lusikaga teisi värskeid marju.
4. Vala marjadele veidi siirupit ning serveeri koos sojakohupiimakreemiga.
Sojakohupiim on lisandiga kindlasti tervislik, kellele maitse ei sobi, asendagu see kas kohupiima või vahukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee