Kiudainerikkad toidud

Kukeseenesalat kanafilee ja pirniga 

Angelica Udeküll, 15. juuli 2009, 07:41
Kukeseenesalat kanafilee ja pirnigaFoto: Daisy Lappard
Kerge ja tervislik seenesalat.

Kogus: kahele

Koostisosad
75 g Kukeseened
1 sl Või
1 tk Suurem pirn
150 g Kanafilee
1 tk Punane sibul
1 pott Põld-võõrkapsas ehk rukola
5 sl Oliiviõli
2 sl siidriäädikas
1 sl Mesi
sool, pipar

Valmistamine
1. Määri kanafilee soola ja pipraga kokku ning mässi fooliumisse. Küpseta ahjus 20 minutit 185 kraadi juures.
2. Pese ja puhasta kukeseened ning prae pannil võis läbi.
3. Puhasta sibul ja lõika peened viilud.
4. Aseta taldrikule pestud rukolalehed, selle peale kanafilee, praetud kukeseened ja toores sibul. Peale valamiseks valmista kaste. Selleks klopi omavahel kergelt segamini äädikas, oliiviõli, mesi ja sool-pipar.
HEA TEADA!
* Siidriäädika võid soovi korral asendada palsamiäädikaga või mõne maitsestatud, näiteks vaarikamaitselise äädikaga.
* Kanafilee võid enne fooliumisse pakkimist üle pintseldada ka mõne magushapu glasuurkastmega, näiteks mango- või ananassiglasuuriga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee