Hommikusöögi retseptid

Suvikõrvitsaomlett 

Angeelika Kang, 18. august 2008, 12:35
Rikkalikult suvikõrvitsat sisaldavale omletile lisab kohevust Parmesani juust. Ahjus küpsetades tuleb omlett eriti kohev, kuid võib küpsetada ka pannil ja katta panni küpsetamise lõpus kaanega.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk keskmine suvikõrvits
2 tk Muna
1 sl Piim
Sool
Must pipar
4 sl Parmesani (riivitud) v. muud kõvat juustu
Õli praadimiseks

Valmistamine
Kuumuta aji 225 kraadini. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Klopi munad lahti, sega piimaga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa riivitud juust ja suvikõrvits. Kuumuta pannil õli. Vala omletimass pannile ja prae mõni minut. Tõsta pann eelsoojendatud ahju ja küpseta veel 5 minutit, kuni omlett küpseb kohevaks. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee