Lambaliha retseptid

Röstitud lambapraad 

Harri Ilves, 14. jaanuar 2011, 07:47
Röstitud lambapraad Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv lambaröst ei jäta sööjaid kindlasti ükskõikseks

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Lambaliha (kondita)
1 sidruni mahl
0.5 dl Oliiviõli
30 g lambaliha maitseainet
1 sl purustatud värske münt
3 küünt Küüslauk (purustatud)

Valmistamine
Lõika liha lahti ja vasarda kergeltPiserda peale sidrunimahla ning hõõru õli ja maitseaine seguga.Aseta liha restiga ahjuplaadile. Resti all peaks kindlasti olema ahjuplaat, et küpsemisel tilguks vedelik plaadile.Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit ühe korra keerates, kuni liha pruunistub ja on seest küps.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee