Klassikaline ratatouille
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
800 g Tomat
500 g Sibul
3 küünt Küüslauk
4 tk Paprika
350 g Baklažaan
250 g Suvikõrvits
hakitud basiilikut, tüümiani ja peterselli
Oliiviõli
70 g Tomatipasta
Sool
Must pipar
Valmistamine
Koori tomatid, selle tegevuse hõlbustamiseks kasta need hetkeks kuuma vette. Haki sibulad ja küüslauk. Poolita paprikad, eralda seemned ja viiluta. Kuumuta potis õli. Pane potti sibulad, küüslauk ja paprika ning kuumuta läbi. Kata pott kaanega ja hauta aeg-ajalt segades 20 minutit, vajadusel lisa õli. Lisa tomatid, ürdid ja tomatipasta (kasvuhoones hästi küpsenud tomatitele pole pastat vaja lisada), sega ning hauta veel 15 minutit. Viiluta baklažaan ja suvikõrvits, pane potti ja hauta rooga veel 30 minutit.Sobib serveerida nii iseseisva roana riisi või kuskussiga kui ka pearoa lisandina.
Kommentaarid (0)