Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga
Kogus: kahele
Koostisosad
2 tk vutimuna
1 peotäis Salatilehed
ÜRDIVINEGRETT
Oliiviõli
Valge veini äädikas
värsked ürdid (petersell, basiilik, murulauk, tüümian)
Sool
Suhkur
Must pipar
LIHA
0.5 tk pardifilee
Õli praadimiseks
MARMELAAD
Punane vein
ingverijuur
2 sl moosisuhkur
1 näputäis Želatiin
Valmistamine
Prae vutimunad. Maitsesta lehtsalat kokkuvispeldatud ürdivinegretiga.Marmelaadi valmistamiseks keeda ühe laimi mahlast, veinist, kooritud ingverijuurest ja moosisuhkrust leem. Eemalda ingverijuur, lisa kuumale leemele paksendamiseks veinis paisutatud želatiin ja jahuta. Rösti kiirelt pardifilee ja aseta see mõneks minutiks 180-kraadisesse ahju. Viiluta küps filee. Teise võimalusena võid pardifileed hoida mõned päevad soolas, seejärel külmsuitsutada ja vahetult enne serveerimist hetke väga tulisel pliidiraual kuumutada.
Kommentaarid (0)