Linnuliha retseptid

Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga 

Andrus Laaniste, 19. juuli 2012, 05:13
Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadigaFoto: Jaan Heinmaa
Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk vutimuna
1 peotäis Salatilehed
ÜRDIVINEGRETT
Oliiviõli
Valge veini äädikas
värsked ürdid (petersell, basiilik, murulauk, tüümian)
Sool
Suhkur
Must pipar
LIHA
0.5 tk pardifilee
Õli praadimiseks
MARMELAAD
Punane vein
ingverijuur
2 sl moosisuhkur
1 näputäis Želatiin

Valmistamine
Prae vutimunad. Maitsesta lehtsalat kokkuvispeldatud ürdivinegretiga.Marmelaadi valmistamiseks keeda ühe laimi mahlast, veinist, kooritud ingverijuurest ja moosisuhkrust leem. Eemalda ingverijuur, lisa kuumale leemele paksendamiseks veinis paisutatud želatiin ja jahuta. Rösti kiirelt pardifilee ja aseta see mõneks minutiks 180-kraadisesse ahju. Viiluta küps filee. Teise võimalusena võid pardifileed hoida mõned päevad soolas, seejärel külmsuitsutada ja vahetult enne serveerimist hetke väga tulisel pliidiraual kuumutada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee