Ulukiliha retseptid

Metskitseklops 

Toidutare, 30. september 2008, 07:39
Metskitseklops Jaan Heinmaa
Metskitseklops

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g Pehme metskitseliha
1 tk Sibul (suurem)
2 tk Porgand
2 sl Õli
2 sl Või
1 sl Maisitärklis
1 leht Loorber
5 tk Vürts
4 tera Valge pipar
Sool
Petersell
Värske tüümian

Valmistamine
Lõika liha suuremateks tükkideks ja pruunista kuumal pannil.Lõika sibulast ja porgandist viilud ning lisa lihale. Hauta mõni minut segades. Tõsta kõik paksupõhjalisse potti, raputa pinnale maisitärklist, sega läbi ning lisa umbes klaasitäis vett ning maitseained. Hauta umbes üks tund tasasel tulel, kuni liha on pehme. Serveeri küpsetatud kaalika või ahjukartulitega.NB! Kui kitseliha pole saada, võib sama retsepti kasutada ka lamba- või sealiha puhul.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee