Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
700 g Pehme metskitseliha
1 tk Sibul (suurem)
2 tk Porgand
2 sl Õli
2 sl Või
1 sl Maisitärklis
1 leht Loorber
5 tk Vürts
4 tera Valge pipar
Sool
Petersell
Värske tüümian
Valmistamine
Lõika liha suuremateks tükkideks ja pruunista kuumal pannil.Lõika sibulast ja porgandist viilud ning lisa lihale. Hauta mõni minut segades. Tõsta kõik paksupõhjalisse potti, raputa pinnale maisitärklist, sega läbi ning lisa umbes klaasitäis vett ning maitseained. Hauta umbes üks tund tasasel tulel, kuni liha on pehme. Serveeri küpsetatud kaalika või ahjukartulitega.NB! Kui kitseliha pole saada, võib sama retsepti kasutada ka lamba- või sealiha puhul.
Kommentaarid (0)