Aasia köök

Idamaine veiselihasalat 

Toidutare, 1. september 2008, 06:40
Idamaine loomalihasalat Jaan Heinmaa
Idamaine lihasalat

Kogus: neljale

Koostisosad
3 küünt Küüslauk
0.5 tl Must pipar
3 sl Õli
Roheline sibul
400 g veise sisefilee
200 g Kirsstomatid
1 tk Kurk
Salatilehed
KASTE
1 sl Kalakaste
2 sl laimimahl
2 sl Teriyaki kaste
1 sl Sojakaste
2 tl Tšilli (hakitud)
2 tl Fariinsuhkur

Valmistamine
Sega omavahel kalakaste, laimimahl, teriyaki kaste, sojakaste, tšilli ja fariinsuhkur. Lõika liha viiludeks. Vala pool kastmest lihale. Lisa hakitud küüslauguküüned, pipar, ja 2sl õli. Sega ühtlaseks ja lase lihal paar tundi toatemperatuuri maitsestuda.Kuumuta pannil ülejäänud õli ja pruunista liha. Tõsta tulelt ja jahuta. Aseta vaagnale salatilehed, tükeldatud tomatid, viilutatud kurk, hakitud sibulavarred ja ribadeks lõigatud liha. Nirista peale kastet ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee