Sealiha retseptid

Sealiha õunakastmes 

Pille Enden, 22. veebruar 2011, 06:53
Sealiha õunakastmes Jaan Heinmaa
Liha valikul hautamiseks peab arvestama, et seafilee valmib kiiresti, muud pehmet tükki peab aga kauem hautama.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g sealiha (filee)
0.5 spl või
0.5 spl õli
3 tk keskmine õun (hapukam)
2 dl lihapuljong
2 spl Dijoni sinep
1 tl pruun suhkur
100 g maitsestamata toorjuust
sool must pipar
Estragon

Valmistamine
Lõika seafilee 1-1,5cm paksusteks viiludeks ja need omakorda kangideks. Kuumuta või ja õli poti põhjas ning pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga. Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad sektoriteks, tõsta potti ja pruunista koos lihaga minuti jagu. Vala juurde kuum puljong ja sinep ning hauta kaane all, kuni liha on pehme. Lisa toorjuust, sega hästi läbi ja hauta veel 5 minutit. Maitsesta suhkru ja estragoniga, vajadusel ka soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee