Seafilee sinepise õunaga
Kogus: kahele
Koostisosad
200 g seafilee
1 spl sinep
0.5 tk roheline õun
10 cm Jupp porrut
võid praadimiseks
sool, pipar
Valmistamine
1. Haki porru ja prae pannil või sees.2. Koori õun ja lõika sektoriteks. 3. Vala õun sinepiga üle ja jäta mõneks minutiks marineerima.4. Lõika noaga filee sisse süvis ja suru sinna lusikaga praetud porru. 5. Viimasena lükka sisse õunaviil.6. Prae liha kuumal pannil mõlemalt poolt ja maitsesta.7. Aseta liha ahju järelküpsema.8. Serveeri salatiga.# Serveerides saad fileest lõigata parajad portsjonid, kuid ühe suure tüki asemel võid filee ka väiksemateks tükkideks lõigata ja vormida need taskuteks, kuhu vahele paned täidise. # Lihataskud peaks ahju järelküpsema panema – kas siis 210 kraadi juures umbes 4-8 minutiks või 150 kraadi juures kuni 20 minutiks.
Kommentaarid (0)