Sealiha retseptid

Seafilee sinepise õunaga 

Angelica Udeküll, 15. september 2010, 06:56
Seafilee sinepise õunaga Daisy Lappard
Klassikalise terava Eesti sinepi asemel eelista kas Dijoni või mõnda magusama alatooniga sinepit.

Kogus: kahele

Koostisosad
200 g seafilee
1 spl sinep
0.5 tk roheline õun
10 cm Jupp porrut
võid praadimiseks
sool, pipar

Valmistamine
1.  Haki porru ja prae pannil või sees.2.  Koori õun ja lõika sektoriteks. 3.  Vala õun sinepiga üle ja jäta mõneks minutiks marineerima.4.  Lõika noaga filee sisse süvis ja suru sinna lusikaga praetud porru. 5.  Viimasena lükka sisse õunaviil.6.  Prae liha kuumal pannil mõlemalt poolt ja maitsesta.7.  Aseta liha ahju järelküpsema.8.  Serveeri salatiga.# Serveerides saad fileest lõigata parajad portsjonid, kuid ühe suure tüki asemel võid filee ka väiksemateks tükkideks lõigata ja vormida need taskuteks, kuhu vahele paned täidise. # Lihataskud peaks ahju järelküpsema panema – kas siis 210 kraadi juures umbes 4-8 minutiks või 150 kraadi juures kuni 20 minutiks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee