Küpsetised

Šokolaadikeeks hapukapsaga 

Eva Palu, 13. september 2010, 06:24
Šokolaadikeeks hapukapsaga Eva Palu
Šokolaadikeeks, milles sisalduv hapukapsas ei anna maitset, aga lisab mahlasust ja omapärast krõmpsuvat tekstuuri.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g hapukapsas
50 g kakaopulber
5 dl nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
150 g või
150 g suhkur
3 tk muna
2.5 dl piim
GLASUUR
100 g tume šokolaad
50 g või

Valmistamine
Haki hapukapsas hästi peeneks. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval juurde munad. Sega omavahel kuivained ja lisa järk-järgult, vaheldumisi piimaga, pidevalt segades, tainale. Kõige lõpus lisa hapukapsas, sega ühtlaseks ja küpseta 23x23 cm-ses vormis, 160-kraadi juures ca 30 minutit. Jahuta kook ja kalla peale glasuur (sulata šokolaad ja või).Retsept: David Lebovitz

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee