Küpsetised

Vilma mustsõstra-kodujuustukook 

Toidutare, 12. september 2010, 20:28
Vilma mustsõstra-kodujuustukook Vilma

Kogus: kümnele

Koostisosad
1 pakk Vilma küpsisepulbrit piimašokolaadipisaratega
100 g Maitsestamata jogurt või hapukoor
75 ml õli
400 g Kodujuust
200 g naturaalne Merevaik
Ühe sidruni mahl
100 g suhkur
400 ml vahukoor
3 -4 tl želatiin
400 g Must sõstar

Valmistamine
Põhja valmistamiseks lisa pulbrile maitsestamata jogurt või hapukoor ja õli. Sega ühtlaseks massiks ning laota õhukese kihina ahjuplaadile. Küpseta 190-200C juures 10-12 min. Lõika valmis põhjast välja sobiva suurusega koogipõhi ja aseta vormi. Täidise valmistamiseks sega omavahel Merevaik, kodujuust, sidrunimahl ning suhkur. Viimasena lisa segule mustad sõstrad, vahustatud vahukoor ja ettevalmistatud želatiin. Kalla segu põhjale ning aseta kook vähemalt 4h külmkappi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee