Vilma mooni-sidrunikeeks valge šokolaadi glasuuris
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg: 5 minKüpsemisaeg: 25 minViimistlusaeg: 15 min
Koostisosad
1 pakk Vilma muffinipulber
150 ml vesi
80 ml õli
Ühe sidruni mahl ja riivitud koor
50 g Mooniseemned
GLASUUR
200 g Kalev White valge šokolaad
70 ml Vahukoor
2 tl sidrunimahl
Ühe sidruni riivitud koor
Valmistamine
Muffinipulbrile sega juurde vesi ja õli, seejärel lisa sidrunimahl, riivitud sidrunikoored ja mooniseemned. Vala segu rasvainega määritud keeksivormi ning küpseta 190-200C juures 25 min. Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil valge šokolaad, lisa soojendatud vahukoor, sidrunimahl ja -koored. Vala glasuur keeksile ning lase taheneda.
Kommentaarid (0)