Küpsetised

Vilma mooni-sidrunikeeks valge šokolaadi glasuuris 

Toidutare, 12. september 2010, 20:27
Vilma mooni-sidrunikeeks valge šokolaadi glasuuris Vilma

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg: 5 minKüpsemisaeg: 25 minViimistlusaeg: 15 min

Koostisosad
1 pakk Vilma muffinipulber
150 ml vesi
80 ml õli
Ühe sidruni mahl ja riivitud koor
50 g Mooniseemned
GLASUUR
200 g Kalev White valge šokolaad
70 ml Vahukoor
2 tl sidrunimahl
Ühe sidruni riivitud koor

Valmistamine
Muffinipulbrile sega juurde vesi ja õli, seejärel lisa sidrunimahl, riivitud sidrunikoored ja mooniseemned. Vala segu rasvainega määritud keeksivormi ning küpseta 190-200C juures 25 min. Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil valge šokolaad, lisa soojendatud vahukoor, sidrunimahl ja -koored. Vala glasuur keeksile ning lase taheneda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee