Tortide retseptid

Vilma valge šokolaadi-maasikatort 

Toidutare, 12. september 2010, 20:27
Vilma valge šokolaadi-maasikatort Vilma

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg: 45 minKüpsemisaeg: 20-30 min

Koostisosad
1 pakk Vilma Erika kakaotordipulber
200 ml vesi
VAHELE
150 g maasikaid
pisut suhkrut
KREEM
400 g Kalev White valge šokolaad
400 g kohupiimapasta
200 ml vahukoor
150 g maasikaid
1 tl (želatiin)

Valmistamine
Küpseta vastavalt pakendil olevale juhendile tordipõhi. Lase jahtuda ning lõika kaheks kihiks. Aseta põhi veidi suuremasse koogivormi, määri peale purustatud maasikad suhkruga, seejärel tõsta peale teine tordipõhja pool. Kreemi valmistamiseks sega kokku kohupiimapasta, vahustatud vahukoor, vesivannil sulatatud valge šokolaad ning tükeldatud maasikad. Vala kreem põhjale ja lase tordil külmas tarduda soovitavalt üleöö. Pisut tugevama tekstuuriga tordi saamiseks kasuta lisaks želatiini.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee