Vilma kana-pannkoogisalat
Kogus: ühele
Koostisosad
1 pakk Vilma ülepannkoogijahu
1 l vesi
2 tk Kanafilee
4 spl Sojakaste
4 spl mesi
Poole sidruni mahl
3 spl pesto
2 -3 tk tomat
300 g Jääsalat
1 punt Basiilik (värske)
sool, pipar
PEALE RAPUTAMISEKS
Parmesani
Valmistamine
Küpseta ülepannikoogid vastavalt pakendil toodud juhendile. Kana marineerimiseks: sega esmalt mesi, sojakaste, sidrunimahl, sool ja pipar ning lisa tükeldatud kanafileed. Lase kanafileedel 30-45 min maitsestuda, seejärel prae kuni kanatükkide ümber moodustub marinaadist glasuurkiht.Salati valmistamiseks lõika pannkoogid ribadeks, aseta kaussi ja sega pestoga. Lisa juurde tükeldatud tomatid, jääsalat, basiilikulehed ja küpsetatud kanafileetükid. Raputa peale parmesani ning serveeri.
Kommentaarid (0)