Linnuliha retseptid

Vilma kana-pannkoogisalat 

Toidutare, 12. september 2010, 20:27
Vilma kana-pannkoogisalatFoto: Vilma

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk Vilma ülepannkoogijahu
1 l vesi
2 tk Kanafilee
4 spl Sojakaste
4 spl mesi
Poole sidruni mahl
3 spl pesto
2 -3 tk tomat
300 g Jääsalat
1 punt Basiilik (värske)
sool, pipar
PEALE RAPUTAMISEKS
Parmesani

Valmistamine
Küpseta ülepannikoogid vastavalt pakendil toodud juhendile. Kana marineerimiseks: sega esmalt mesi, sojakaste, sidrunimahl, sool ja pipar ning lisa tükeldatud kanafileed. Lase kanafileedel 30-45 min maitsestuda, seejärel prae kuni kanatükkide ümber moodustub marinaadist glasuurkiht.Salati valmistamiseks lõika pannkoogid ribadeks, aseta kaussi ja sega pestoga. Lisa juurde tükeldatud tomatid, jääsalat, basiilikulehed ja küpsetatud kanafileetükid. Raputa peale parmesani ning serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee