Õhtusöögi retseptid

Lihtsad kapsakotletid 

Angelica Udeküll, 7. september 2010, 09:21
Lihtsad kapsakotletid Daisy Lappard
Serveeri kapsakotlette näiteks koorese rohelise sibula salatiga.

Kogus: kahele

Koostisosad
220 g keedetud kapsas
1 tk muna
1 tl sool
0.5 tl Purustatud pipar
1 dl Hapukoor
1 dl jahu
1 spl õli
peterselli või murulauku

Valmistamine
1.  Haki jämedalt kapsas ja keeda õrnalt soolatud vees peaaegu pehmeks. 2.  Kurna ja haki keedetud kapsas hästi peeneks. 3.  Lisa maitseained, jahu, muna ja hapukoor.4.  Sega ühtlaseks tainaks.5.  Kuumuta pannil õli ja prae kotletid selles kahelt poolt. Pane paariks minutiks kotletid ahju järelküpsema.*Serveeri kapsakotlette näiteks koorese rohelise sibula salatiga. Selleks haki roheline sibul ja sega hapukoorega, soovi korral lisa soola ja kui oled äädikasõber, siis sörts lahjendatud äädikat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee