Lihtsad kapsakotletid
Kogus: kahele
Koostisosad
220 g keedetud kapsas
1 tk muna
1 tl sool
0.5 tl Purustatud pipar
1 dl Hapukoor
1 dl jahu
1 spl õli
peterselli või murulauku
Valmistamine
1. Haki jämedalt kapsas ja keeda õrnalt soolatud vees peaaegu pehmeks. 2. Kurna ja haki keedetud kapsas hästi peeneks. 3. Lisa maitseained, jahu, muna ja hapukoor.4. Sega ühtlaseks tainaks.5. Kuumuta pannil õli ja prae kotletid selles kahelt poolt. Pane paariks minutiks kotletid ahju järelküpsema.*Serveeri kapsakotlette näiteks koorese rohelise sibula salatiga. Selleks haki roheline sibul ja sega hapukoorega, soovi korral lisa soola ja kui oled äädikasõber, siis sörts lahjendatud äädikat.
Kommentaarid (0)