Kiudainerikkad toidud

Marineeritud puravikud, klassikaliselt 

Toidutare, 5. september 2010, 20:15
Marineeritud puravikud IIFoto: Jaan Heinmaa

Koostisosad
1 kg Värsked puhastatud puravikud
MARINAAD
0.5 l vesi
2 spl suhkur
2 spl sool
2 -3 spl 30% äädikas
8 tera must pipar
4 tera vürts
4 tera nelk
2 lehte Loorber
1 -2 tk porgand
1 -2 tk sibul

Valmistamine
Lase vesi keema, lisa kooritud ja tükeldatud porgand(id) ning sibul(ad). Lisa pipar, vürts, nelk ja loorber, keeda umbes 5 minutit. Maitsesta soola, suhkru ja äädikaga. Vala potti tükeldatud seened ning keeda 4–5 minutit. Pane purki ja sulge õhukindlalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee