SeeneseljankaFoto: Daisy Lappard
Lõunasöögi retseptid
31. august 2010, 06:09

Seeneseljanka

Kasuta supis kupatatud metsaseeni, need on tugevama maitsega.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk suurem porgand
1 spl õli
200 g kupatatud seened
1 tk paprika
2 tk tomat
5 dl vesi
2 lehte Loorber
1 spl Sidrunimahl
sool, must pipar

Valmistamine
1.  Haki sibul ja küüslauk ning lõika ülejäänud köögiviljad ribadeks.2.  Kuumuta potipõhjas õli, lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks.3.  Lisa potti porgand, seened ja paprika. Kuumuta läbi.4.  Lisa kooritud ja hakitud tomat, keev vesi ja maitseained. Pigista juurde ka sidrunimahl.5.  Hauta veel mõni minut.6.  Serveeri hapukoore ja peterselliga. # Tomati koorimine läheb lihtsamalt, kui teed tomati tippu sisselõike, asetad tomati korraks keevasse vette, kuni koor lööb lahti ja seejärel jääkülma vette.