Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk suurem porgand
1 spl õli
200 g kupatatud seened
1 tk paprika
2 tk tomat
5 dl vesi
2 lehte Loorber
1 spl Sidrunimahl
sool, must pipar
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk ning lõika ülejäänud köögiviljad ribadeks.2. Kuumuta potipõhjas õli, lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks.3. Lisa potti porgand, seened ja paprika. Kuumuta läbi.4. Lisa kooritud ja hakitud tomat, keev vesi ja maitseained. Pigista juurde ka sidrunimahl.5. Hauta veel mõni minut.6. Serveeri hapukoore ja peterselliga. # Tomati koorimine läheb lihtsamalt, kui teed tomati tippu sisselõike, asetad tomati korraks keevasse vette, kuni koor lööb lahti ja seejärel jääkülma vette.
Kommentaarid (0)