Suvel valmista seda maitserikast kalarooga grillil, talvel või sügisel ahjus. Adžika annab kalale mõnusalt terava maitsenüansi.
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Lõhefilee
TÄIDIS
2 sl või
0.5 tl Karri
2 sl Adžika (või teravat ketšupit)
0.5 tl Sool
0.5 tk Sidrunist pressitud mahl
1 tk Punane sibul
Valmistamine
Haki sibul ja sega teiste täidiseainetega. Lõika lõhefileele lõiked kuni nahani, torka lusikaga täidis vahekohtadesse. Keera kalafilee fooliumisse ning küpseta grillil 20–30 minutit (soovi korral ahjus 200° juures sama kaua). * Kes eelistab mahedamat toitu, kasutagu adžika asemel tavalist tomatikastet. Kõrvale sobivad hästi grillitud köögiviljad või värske salat
Kommentaarid (0)