Kalatoitude retseptid

Grill-lõhe adžikaga 

Toidutare, 22. juuli 2010, 13:58
Grill-lõhe adžikagaFoto: Jaan Heinmaa
Suvel valmista seda maitserikast kalarooga grillil, talvel või sügisel ahjus. Adžika annab kalale mõnusalt terava maitsenüansi.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Lõhefilee
TÄIDIS
2 sl või
0.5 tl Karri
2 sl Adžika (või teravat ketšupit)
0.5 tl Sool
0.5 tk Sidrunist pressitud mahl
1 tk Punane sibul

Valmistamine
Haki sibul ja sega teiste täidiseainetega. Lõika lõhefileele lõiked kuni nahani, torka lusikaga täidis vahekohtadesse. Keera kalafilee fooliumisse ning küpseta grillil 20–30 minutit (soovi korral ahjus 200° juures sama kaua).   * Kes eelistab mahedamat toitu, kasutagu adžika asemel tavalist tomatikastet. Kõrvale sobivad hästi grillitud köögiviljad või värske salat

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee