Veiseliha retseptid

Veiseliha šokolaadi-maasikakastmega 

Katrin Kalda, 1. juuni 2010, 10:11
Veiseliha šokolaadi-maasikakastmega Katrin Kalda
Kodukokk 2010 finalisti võistlusretsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg veisepraad
Santa Maria ananassimaitselist BBQ grillõli
Santa Maria tuline lihamaitseaine
sool
KASTE
500 g maasikad
50 g šokolaad
2 dl Punane vein
4 tl mahe sinep
1 dl vesi
1 spl mesi
sool

Valmistamine
1. Lõika veiseliha 2cm paksusteks viiludeks 2. Pintselda BBQ grillõliga mõlemalt poolt ja raputa peale lihamaitseainet 3. Grilli mõlemalt poolt sütel 4. Kastme jaoks lase maasikad veega keema 5. Lisa punane vein 6. Hauta veel 10- 15 min 7. Lisa šokolaad, sinep ja mesi 8. Keeda paar minutit 9. Kui kaste valmis, pressi läbi sõela, et suuremad tükid kastmest ära saadaServeeri värske salati ja/või ahjukartulitega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee