Lõunasöögi retseptid

Tervislik oasalat 

Angelica Udeküll, 1. juuni 2010, 07:19
Tervislik oasalatFoto: Daisy Lappard
Soovi korral võid kastme hulka lisada ka majoneesi, kuid et nii oad kui ka sink on juba parajalt tummised, võiks kaste olla pigem kergemat sorti.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Kidney oad (konserv)
100 g suitsusink
1 tk roheline õun
1 tk tomat
lehtsalatit
KASTE
100 g 10% hapukoor
10 g sinep
soola

Valmistamine
1.  Nõruta konservoad vedelikust ja loputa külma veega.2.  Lõika singist ribad.3.  Haki õun ja tomat.4.  Sega valmis kaste ja vala salatikomponentidele, v.a salatilehed. Sega läbi. 5.  Aseta taldrikule salatilehed ja sellele koorene salat.# Kidney ube müüakse kõikides suuremates kauplustes konservide riiulis. Nimetuse on oad saanud selle järgi, et meenutavad nii värvi kui ka kuju poolest neeru (ingl k kidney).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee