Lihatoidu retseptid

Ürtidega hakklihakebabid 

Toidutare, 26. mai 2010, 18:06
Värsked ürdid lisavad kuivavõitu, ent tervislikule veisehakklihale vajalikku mahlasust, kaneel ja kardemon aga uudset maitset.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30 minutit

Koostisosad
500 g veisehakkliha
1 tk muna
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1.5 dl hakitud värske petersell
1.5 dl hakitud värske piparmünt
1 tl Kardemon
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Koori ja haki sibul ja küüslaugud ning sega kokku hakitud ürtide ja maitseainetega. Lisa muna ja hakkliha. Vormi tainast piklikud pätsid ja torka puidust lihavarraste otsa. Küpseta 200--kraadises ahjus 15-20 minutit või lahtisel grillil, kuni kebabide pind hakkab värvi muutma.Kogustest valmib 15 kebabi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee