Küpsetised

Singi-juustu quiche 

Angelica Udeküll, 25. aprill 2010, 08:13
Singi-juustu quiche Daisy Lappard
Prantsusepärane lahtine pirukas singi ja juustuga

Kogus: kaheksale

Koostisosad
PÕHJAKS
400 g soolane liivatainas
TÄIDIS
20 g Või
1 tk Sibul
200 g Peekon või suitsusink
2 sl Murulauk (hakitud)
2 tk Muna
200 ml Rõõsk koor
60 ml Piim
100 g Riivjuust
Piprasegu

Valmistamine
Rulli tainas laua peal ümaraks plaadiks ja aseta seejärel küpsetuspaberiga vooderdatud ümmargusse piruka- või koogivormi.Aseta taina peale küpsetuspaber ja selle peale raskuseks kuivad herned. Küpseta põhja 15–20 minutit eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures.Haki sibul peeneks ning lõika peekonist ribad.Sulata pannil või ja prae sibul ja peekoniribad kuldpruuniks.Kui põhi on eelküpsetatud, aseta sellele sibul ja peekon.Riivi juust ja raputa peekonile.Klopi munad kahvliga lahti ja vala hulka piim ning rõõsk koor. Klopi kergelt ja maitsesta piprasegu ning hakitud murulauguga.Vala munasegu ülejäänud täidisele ja küpseta ahjus 30 minutit 180 kraadi juures.Serveeri kerge rohelise salatiga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee