Kalatoitude retseptid

Haugi-peekonirullid 

Harri Ilves, 8. august 2008, 13:39
Haugi-peekonirullidFoto: Jaan Heinmaa
Suitsupeekon lisab kuivavõitu haugilihale mahlasust ja maitset.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk haugifilee
10 viilu suitsupeekon
1 kimp Aedtill (hakitud)
Sool
Must pipar
Sidrunimahl

Valmistamine
Lõika kalafilee 2 cm laiusteks viiludeks.Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga ning puista üle hakitud tilliga.Keera maitsestatud kalaviilud peekonisse ja lükka vardasse.Grilli, kuni kala on küps.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee