Eesti köök

Soe kukeseene-oasalat 

Toidutare, 19. juuli 2010, 07:38
Soe kukeseene-oasalatFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt ja lihtsalt valmiv kerge eine või soe suupiste.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g rohelised või kollased oad
200 g Kukeseened
150 g Peekon
2 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks (kulub u 10 minutit). Tükelda seened ja peekon, haki sibulad ning purusta küüslauguküüned. Kuumuta peekonit veidike tulisel pannil. Lisa sibul, küüslauk ja seened ning pruunista kõike koos 3–4 minutit. Pane juurde oad, kuumuta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee