Kogus: ühele
Koostisosad
200 g Porgand
1.5 klaasi Jahu
1.5 tl Küpsetuspulber
0.75 tl Sool
1 tl Kaneel (jahvatatud)
0.5 tl Ingver (purustatud)
0.75 klaasi Õli
3 tk Munad (suured)
0.75 klaasi Demerara suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
GLASUURIKS
1.2 klaasi Tuhksuhkur
0.5 tl Apelsinikoor (riivitud)
3 sl apelsinimahl
Valmistamine
1. Koori ja riivi porgand.2. Sega omavahel õli, munad, suhkur, vanillisuhkur ja riivitud porgand.3. Sega omavahel kuivained ja lisa need teiste komponentide hulka.4. Tõsta tainas muffinivormidesse.5. Küpseta 180 kraadi juures kuni 25 minutit.6. Valmista koogikestele glasuurkaste. Selleks raputa tuhksuhkrut apelsinimahla hulka ja riivi sisse ka apelsinikoor.7. Lase koogikestel jahtuda ja kata need siis glasuurikihiga.Portsjonist saab kokku 22 koogikest.Metallist muffinivormidega koos pead kasutama ka paberist vorme. Silikoonvormi puhul ei ole vaja aga määrimiseks isegi õli kasutada.
Kommentaarid (0)