Punapeedid soolapadjal
Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Ettevalmistus 15 min + ahjus 1 tund
Koostisosad
8 -12 tk Noored punapeedid
Meresool
SINEPI-AIOLI
2 küünt Küüslauk
1 dl Majonees
1 sl Dijoni sinep
1 tl Must pipar
Valmistamine
Pese peedid harjaga hõõrudes hoolikalt puhtaks. Kata ahjuvormi põhi umbes 2 cm soolakihiga, tõsta peale peedid. Küpseta 175-kraadises ahjus tund aega. Kontrolli küpsust tiku või kahvliga. Võta ahjust ja koori või serveeri koorega, nii et iga sööja saab ise koorida.Paku lisandiks sinepi-aiolit, mis oma vürtsikusega õrna peedimaitset täiendab.Aioli valmistamiseks purusta küüslauguküüned. Sega juurde kõik ülejäänud ained ja lase vähemalt pool tundi maitsestuda.
Kommentaarid (0)