Lihatoidu retseptid

Mahe maksakaste 

Angelica Udeküll, 11. oktoober 2008, 19:56
Mahe maksakasteFoto: Daisy Lappard
Kui kasutad kastmeks seamaksa, leota seda enne piimas. See vähendab seamaksa mõrkjat maitset.

Kogus: kahele

Koostisosad
240 g veisemaks
1 sl Jahu
0.5 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
100 ml Puljong
50 ml Valge vein
100 g Rõõsk koor
Petersellilehed
Majoraan
Pipar
Sool

Valmistamine
Lõika sibulast viilud ja peenesta küüslauguküüs. Pruunista pannil klaasjaks. Puhasta maks kelmetest ja lõika peenikesed ribad.Tõsta maks kuumale pannile ja prae kõrgel temperatuuril, et mahlad jääksid kinni.Raputa pannile jahu ja sega läbi.Lisa puljong ja valge vein ning kuumuta kergelt.Kõige lõpus lisa koor ja maitseained.Kuumuta ja serveeri värskete keedukartulitega. # Maksa ei pea enne praadimist paneerima, kuid kes soovib, võib maksaviilud siiski enne jahust õrnalt läbi kasta.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee