Kalatoitude retseptid

Suvine heeringavaagen 

Toidutare, 7. august 2008, 05:24
Suvine heeringavaagenFoto: Jaan Heinmaa
Lahe suvine eine, mis maitseb hästi koos äsjakeedetud värskete kartulite ja rukkileivaga

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Vähesoolane heeringafilee
Mõned suvisibulad koos vartega
3 dl Paks hapukoor
Tükk lavakurki
4 tk Tomat
Must pipar
4 tk Muna

Valmistamine
Keeda mune 7-8 minutit, jahuta, koori ning lõika sektoriteks. Haki suvi sibulate valge osa. Lõika heeringafileed suutäiesuurusteks paladeks, kurk kuubikuteks, tomatid õhukesteks sektoriteks ja suvisibula rohelised varred rõngasteks. Jaga heeringatükid, munasektorid ja kurk ühtlaselt madala vaagna põhjale, raputa üle sibulahakkega. Kata hapukoorega ning puista peale rohelise sibularõngad. Lao tomatisektorid vaagnaservadele. Raputa üle jämedalt jahvatatud pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee