Kiudainerikkad toidud

Kabatšokihoidis 

Maire Suitsu, 1. august 2008, 14:05
Kabatšokihoidis Jaan Heinmaa
Nii nagu teised köögiviljad, väärib ka kabatšokk talveks tallele panekut.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 kg kabatšokk
4 tk Sibul
1.2 kg Tomat
4 küünt Küüslauk
5 tk Paprika
Petersellilehed
Aedtill
200 g Porgand
3 tk Hapukad õunad
4 sl Sool
1 tl Must pipar
2 sl Suhkur
1 tk Purustatud loorberileht
2 sl Äädikas 30%
8 sl Õli

Valmistamine
Koori kabatšokid ning lõika 1 x 1 cm suurusteks kuubikuteks, prae pannil õlis. Purusta küüslauguküüned ja riivi porgandid peenema riiviga. Tükelda puhastatud õunad, tomatid ja sibulad. Pane kõik ained potti ning lase tasasel tulel 1–1,5 tundi keeda. Tõsta salat kohe kuumadesse purkidesse ning sule korralikult.
Kogustest valmib 3 liitrit hoidist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee