Õhtusöögi retseptid

Vürtsikas vorstirisoto 

Toidutare, 10. september 2009, 09:45

Kogus: neljale

Koostisosad
2 sl õli
2 sl vesi
1 tk sibul
1 tk kõva õun
2 tl Karri
2 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Must pipar
0.5 tl jahvatatud ingver
1 l vesi
2 kotikest eeltöödeldud riis
400 g poolsuitsu- või pehme keeduvorst

Valmistamine
Kuumuta väikesteks tükkideks lõigatud õuna koos peenestatud sibulaga õli ja vee segus 5 minutit pidevalt segades madalal kuumusel. Kui vesi on aurustunud, riputa segu peale karri, tõsta veidi kuumust ja kuumuta segades veel minut-kaks, et karri maitse, värvus ja lõhn esile tõuseksid. Lisa kohe riis, vesi ja ülejäänud maitseained. Hauta 20–30 minutit, vajadusel lisa vett. Kui riis on saavutanud soovitud küpsuse, lisa tükikesteks lõigatud vorst, sega läbi ja kuumuta veel 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee