Lihatoidu retseptid

Peekoni-köögivilja vormiroog 

Harri Ilves, 23. jaanuar 2010, 08:07
Peekoni-köögivilja vormiroogFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Peekon
8 -10 tk Kartul
2 -3 tk Porgand
2 tk Sibul
1 sl Või
1 dl Vesi
1 tl Sool
0.5 tl Purustatud pipar
2 küünt Küüslauk

Valmistamine
Koori kartulid ja porgandid, lõika esimesed sektoriteks ja teised seibideks. Viiluta sibulad. Määri ahjuvorm võiga. Lao sinna kartuli-, porgandi- ja sibulatükid, maitsesta soola, pipra ja purustatud küüslauguga. Kata köögiviljad viiludeks lõigatud peekoniga ning pane kaas peale või kata fooliumiga. Küpseta 200kraadise ahju allosas 45 minutit või kuni köögiviljad ja peekon on pehmed.Et toit pruunistuks, küpseta viimane veerand tundi ilma kaane või katteta. Roa kuivamisel lisa sooja vett.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee