Hoagie on välja mõeldud Philadelphias ning kuulutati 1992. aastal selle linna “ametlikuks
võileivaks”. See aga ei tähenda, et Hoagiet ei peaks omaks mitmed teisedki
linnad. Ühel meelel ollakse siiski selles, et tõelise ja õige Hoagie aluseks peab olema
itaaliapärane piklik kukkel või sai, mille vahel olgu tingimata Itaalia sinki, salaamit
ja provolone juustu, lisaks veel salatit, tomatit ja sibulat. Täiuslikkuse saavutamiseks
niristatakse kogu see ilu ja uhkus üle punega maitsestatud vinegrettkastmega.
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk suured piklikud kuklid
800 g mitmesuguseid vorste või sinke viilutatuna
4 kauna Erivärvilised paprikad (ribadena)
2 tk Punane sibul (õhukeste rõngastena)
2 tk väikesed sibulad (õhukeste rõngatena)
4 tk tomat (viiludena)
pune
või
kange sinep
Valmistamine
VALMISTAMINE:Lao sinepi ja võiga määritud ligi 20 cm pikkuste kuklite vahele vorstiviile, seejärelpaprikat, tomatit ja mõlemat sibulat. Soovi korral võid köögiviljad eelnevalt pannilväheses võis läbi kuumutada.
Kommentaarid (0)