Ameerika köök

Hoagie 

Maire Suitsu, 10. september 2009, 07:12
Hoagie Jaan Heinmaa
Hoagie on välja mõeldud Philadelphias ning kuulutati 1992. aastal selle linna “ametlikuks võileivaks”. See aga ei tähenda, et Hoagiet ei peaks omaks mitmed teisedki linnad. Ühel meelel ollakse siiski selles, et tõelise ja õige Hoagie aluseks peab olema itaaliapärane piklik kukkel või sai, mille vahel olgu tingimata Itaalia sinki, salaamit ja provolone juustu, lisaks veel salatit, tomatit ja sibulat. Täiuslikkuse saavutamiseks niristatakse kogu see ilu ja uhkus üle punega maitsestatud vinegrettkastmega.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk suured piklikud kuklid
800 g mitmesuguseid vorste või sinke viilutatuna
4 kauna Erivärvilised paprikad (ribadena)
2 tk Punane sibul (õhukeste rõngastena)
2 tk väikesed sibulad (õhukeste rõngatena)
4 tk tomat (viiludena)
pune
või
kange sinep

Valmistamine
VALMISTAMINE:Lao sinepi ja võiga määritud ligi 20 cm pikkuste kuklite vahele vorstiviile, seejärelpaprikat, tomatit ja mõlemat sibulat. Soovi korral võid köögiviljad eelnevalt pannilväheses võis läbi kuumutada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee