Lõunasöögi retseptid

Kebab-võileib 

Toidutare, 10. september 2009, 07:12
Kebab-võileibFoto: Wõro

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Pitasai
200 g Vastse-Kuuste Suitsuribi kondita
2 tk Sibul
2 tk Hapukurk
2 tk Tomat
Majonees
Ketšup

Valmistamine
Lõika singist ja sibulast mõnusad viilakad ja prae kuumal wokpannil vähese õliga.Lõika viiludeks ka hapukurk ja tomat ning pane poolitatud pitasaia sisse lõigatud vahesse.Vala saiavahesse ka krõbe liha-sibula segu ja serveeri ketšupi ja majoneesiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee