Võileivade retseptid

Röstleivatort singiga 

Maire Suitsu, 10. september 2009, 07:11
SingikoogikesedFoto: Jaan Heinmaa

Koostisosad
24 viilu röstleib või täistera-röstsai
TÄIDIS
150 g õhukesed singiviilud
1 tk Suurem konservkurk
3 dl paks hapukoor
murulauk
purustatud must pipar
KATE
200 g sulatatud juust
100 g paks hapukoor või majonees
must pipar
KAUNISTUSEKS
50 g sink
lavakurk
käharsalatit- või peterselli

Valmistamine
Lõika kurk ja sink võimalikult väikesteks tükkideks, peenesta murulauk kääridega.
Sega omavahel täidiseained ja maitsesta tugevalt. Lao pool koorikuta leivaviiludest kahekordsele fooliumile tihedalt üksteise kõrvale, kata ühtlase täidisekihiga. Kata ülejäänud leivaviiludega, mähi pakk fooliumisse ning aseta peale kerge vajutis; pane järgmise päevani külma.
Mikserda sulatatud juust kokku hapukoore või majoneesiga, maitsesta. Kata võileivapakk ühtlase kattekihiga ja lõika siis keeva vette kastetud noaga 12 tükiks. Järgi lõikamisel esmalt viilude liitekohti, seejärel poolita koogid ka teistpidi. Kaunista soovikohaselt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee