Kartuli-räimesalat
Kogus: kahele
Koostisosad
200 g keedetud kartul
0.5 tk Punane sibul
40 g Hapukurk
6 tk vutimuna
80 g suitsuräime filee
4 vart roheline sibul
100 g Maitsestamata jogurt
hakitud till
Valmistamine
1. Koori ja haki keedetud kartul. 2. Puhasta räimed ja eralda filee. Tee filee väiksemateks tükkideks, aga mitte pudiks. 3. Viiluta kurk ja haki nii punane kui ka roheline sibul.4. Keeda, koori ja poolita vutimunad.5. Sega komponendid, v.a kala, ja vala peale jogurtikaste, kuhu oled sisse seganud hakitud tilli ja soola-pipart. 6. Viimasena sega õrnalt juurde kala. # Jogurtikastme asemel proovi sama salatit ka õlikastmega – sega omavahel õli, äädikas ja mesi.
Kommentaarid (0)