Gluteenivabad retseptid

Sushi makra ja spinatilehtedega 

Sven Azojan, 5. aprill 2012, 05:30
Sushi rulligaFoto: Jaan Heinmaa
Kerge täidisega isevalmistatud sushi.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Keedetud sushiriis
1 tl Jaapani riisiäädikas
pisut wasabipastat
3 tk Vici krabipulk suitsulõhetäidisega
4 tk aurutatud spinatilehed
veidi riivitud ingverit
2 tk Norilehed

Valmistamine
Maitsesta keedetud sushiriis riisiäädika ja riivitud ingveriga. Tõsta norileht bambusmatile ja kata see keedetud riisi ühtlase kihiga. Pane enam-vähem keskkohta aurutatud spinatilehed, määri nende peale pisut wasabi-pastat. Viimasena aseta spinatilehtedele makraribad. Rulli sushi bambusmati abil kokku. Lõika paraja suurusega tükkideks, serveeri sojakastmega.
Kogustest valmib umbes 8 tk.
NIPP: Võid proovida sushisid munapiimaga ülevalatult ahjus küpsetada, saades nii kerge ja tervisliku hommikueine.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee