Sushi rulligaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
5. aprill 2012, 05:30

Sushi makra ja spinatilehtedega

Kerge täidisega isevalmistatud sushi.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Keedetud sushiriis
1 tl Jaapani riisiäädikas
pisut wasabipastat
3 tk Vici krabipulk suitsulõhetäidisega
4 tk aurutatud spinatilehed
veidi riivitud ingverit
2 tk Norilehed

Valmistamine
Maitsesta keedetud sushiriis riisiäädika ja riivitud ingveriga. Tõsta norileht bambusmatile ja kata see keedetud riisi ühtlase kihiga. Pane enam-vähem keskkohta aurutatud spinatilehed, määri nende peale pisut wasabi-pastat. Viimasena aseta spinatilehtedele makraribad. Rulli sushi bambusmati abil kokku. Lõika paraja suurusega tükkideks, serveeri sojakastmega.
Kogustest valmib umbes 8 tk.
NIPP: Võid proovida sushisid munapiimaga ülevalatult ahjus küpsetada, saades nii kerge ja tervisliku hommikueine.