Kalatoitude retseptid

Lumekrabivaht roosilehel 

Sven Azojan, 27. august 2009, 10:33
Lumekrabivaht roosilehelFoto: Jaan Heinmaa

Koostisosad
1 tk suur lahtise õiega roos
1 pakk Vici lumekrabi
Veidi meresoola
Ingver (jahvatatud)
200 g Toorjuust
10 tk kreekerid

Valmistamine
Purusta lumekrabiliha saumikseriga. Sega suuremasse kaussi maitsestamata toorjuust, jahvatatud ingver ja sool. Vahusta tugevaks ja kohevaks vahuks. Tõsta vaht kondiitripritsi. Pritsi igale kreekerile pisike vahukogus. Pese roosiõis mitte tugeva, voolava toasooja vee all. Jaota roosiõis lahtisteks kroonlehtedeks, pane majapidamispaberile pisut kuivama (u 5 minutiks). Aseta igale kreekerile üks kroonleht, mille kausjas osa täida lumekrabivahuga. Kaunista laimikoore ja kollase paprikaga ning serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee