Kiudainerikkad toidud

Marineeritud tikrid 

Maire Suitsu, 1. august 2008, 07:08
Veidi teistmoodi karusmarjahoidis.

Kogus: ühele

Koostisosad
1.5 l Karusmarjad (peaaegu küpsed, väikesed)
3 dl Õunaäädikas
2 dl Vesi
1 sl Mesi
5 tera vürtsnelk
Ingver (pisike kooritud tükk)
1 dl pruun suhkur

Valmistamine
Pane puhastatud ja sõelal keeva veega loputatud tikrid steriliseeritud purkidesse, kalla üle keeva marinaadiga. Sule purgid kohe õhukindlalt, jahuta kiiresti ja pane jahedasse hoiukohta. Hoidis on valmis paari nädala pärast.
Soovitus:
Muretsege endale pihukäärid, mis sarnaselt maniküüritangidega vedru abil ise uuesti avanevad. Selle abivahendiga relvastatult läheb paari-kolme liitri tikrite puhtaks napsimine kas sõbrannaga juttu ajades või ühe silmaga televiisorit piiludes päris märkamatult. Tasuks saate toreda hoidise, mis maitseb hästi liharoogade juurde, aga ka niisama suupisteks.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee