Kalatoitude retseptid

Lestafilee kokteiltomati- rukolasalatiga 

Angelica Udeküll, 29. juuli 2008, 10:51
Lestafilee kokteiltomati-rukolasalatiga Daisy Lappard
Lesta peaks alati paneeritult praadima, sest tegemist on õrna kalaga, mis ilma paneeringuta kipub lagunema.

Kogus: kahele

Koostisosad
300 g Lestafilee
2 sl Odrajahu
Sidrunipipar
Sool
SALATIKS
200 g Kirsstomatid
100 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
100 g Roheline sibul
Oliiviõli
laimimahl
seedermänniseemned
Sool
Must pipar

Valmistamine
Puhasta lest, eemaldades soolikad, pea, uimed ja saba. Loputa fileed voolava vee all.Sega taldrikul omavahel odrajahu, sool ja sidrunipipar. Kasta lestafilee paneeringu sisse, nii et kala mõlemad küljed saavad kaetud.Kuumuta pannil õli ja prae kala mõlemalt poolt kuldpruuniks.Salati jaoks kuumuta pannil oliiviõli ja prae kergelt poolitatud kirsstomatid, hakitud sibul ja rukolalehed. Lõpus lisa pannile seedermänniseemned ning maitsesta salat soola-pipra ja laimimahlaga. Serveeri lestafilee soojal salatipadjal.# Kui kasutad poest ostetud sügavkülmutatud lesta, lase sel külmkapis enne aeglaselt üles sulada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee