Lestafilee kokteiltomati- rukolasalatiga
Kogus: kahele
Koostisosad
300 g Lestafilee
2 sl Odrajahu
Sidrunipipar
Sool
SALATIKS
200 g Kirsstomatid
100 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
100 g Roheline sibul
Oliiviõli
laimimahl
seedermänniseemned
Sool
Must pipar
Valmistamine
Puhasta lest, eemaldades soolikad, pea, uimed ja saba. Loputa fileed voolava vee all.Sega taldrikul omavahel odrajahu, sool ja sidrunipipar. Kasta lestafilee paneeringu sisse, nii et kala mõlemad küljed saavad kaetud.Kuumuta pannil õli ja prae kala mõlemalt poolt kuldpruuniks.Salati jaoks kuumuta pannil oliiviõli ja prae kergelt poolitatud kirsstomatid, hakitud sibul ja rukolalehed. Lõpus lisa pannile seedermänniseemned ning maitsesta salat soola-pipra ja laimimahlaga. Serveeri lestafilee soojal salatipadjal.# Kui kasutad poest ostetud sügavkülmutatud lesta, lase sel külmkapis enne aeglaselt üles sulada.
Kommentaarid (0)