Toidukordade retseptid

Beseerull kirssidega 

Maire Suitsu, 21. august 2008, 19:05
Beseerull kirssidega Rene Riisalu
Beseerull kirssidega.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
BESEETAINAS
4 tk Munavalge
2 dl Suhkur
2 tl Vanillsuhkur
20 g Mandlilaastud
TÄIDIS
250 g Mascarpone või maitsestamata toorjuust
1 pakk (2,5 dl) vahustuv vanillkaste
2 sl Tuhksuhkur
300 g Kirsid

Valmistamine
Mikserda munavalged tugevaks vahuks. Lisa edas mikserdades vähehaaval suhkur ja vanillsuhkur. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (u 25 x 40 cm) ja puista üle mandlilaastudega. Küpseta 175 kraadi juures 15 minutit. Võta ahjust ja lase 5 minutit plaadil jahtuda. Kummuta tainaplaat puhtale paberile, eemalda ettevaatlikult kasutatud paber ja lase täielikult jahtuda. Mikserda toasoe toorjuust vanillkastme ja suhkruga kohevaks. Määri segu jahtunud tainaplaadile ja riputa ühtlaselt peale kirsid (kivideta). Keera plaat laiemast servadest alates rulli, paki paberisse ja lase mõned tunnid külmas jahtuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee