Hispaania köök

Gazpacho maasika-salsaga 

Imre Kose, 26. august 2008, 12:46
Gazpacho maasika-salsaga Stiil
Külmsupi retsept restoran Vertigo köögist

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g küpsed tomatid (või kooritud tomatid omas mahlas)
100 g Värske kurk (kooritud, seemnekojata)
1 tk Punane paprika (seemnekojata)
2 -3 küünt Küüslauk
0.5 kauna Tšilli (seemneteta)
20 g Punane sibul
2 -3 sl Oliiviõli
1 sl Valge veini äädikas
0.5 tl Sool
1 tk terve sidruni mahl
100 g köögiviljapuljong (lahja)
Hele siirup
Basiilik (värske)
MAASIKA-SALSA
100 g Aedmaasikad (sektoritena)
1 sl Oliiviõli
poole sidruni riivitud koor
10 tk rukolalehti, hakituna
Must pipar

Valmistamine
* püreeri blenderis või saumikseriga kõik komponendid kiirelt ühtlaseks * kontrolli maitset ja tekstuuri, vajaduse korral lisa soola, magusat või vedelikku; soovi korral võib maitseks lisada natuke sidruniviina * jahuta korralikult enne serveerimist näiteks martiinipokaalidesMaasika-salsa* sega maasikad kokku ülejäänud komponentidega ja lisa serveerimisel supile

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee