Kiudainerikkad toidud

Tera-Timmu kalkuni ja juurselleriga 

Toidutare, 5. august 2008, 08:01
Tera-Timmu kalkuni ja juursellerigaFoto: Leibur

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk paarisviil Leiburi Tera-Timmut
50 g keedetud või grillitud kalkunifilee
1 sl juurseller (jämedalt riivitud)
1 tk väike viilutatud õun
noored spinatilehed
1 tl sidrunimahl
purustatud Kreeka pähklit
2 sl lahja majonees

Valmistamine
Kalkun lõigata ribadeks, õun piserdada üle sidrunimahlaga. Alumisele leivaviilule jaotada majonees, spinatilehed, seller, õunaviilud ja liha. Peale puistata pähkleid ning katta teise leivaviiluga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee